NYOMDA

Teljes körű szolgáltatással állunk minden kedves Megrendelőnk szolgálatára, többek között az alábbiakkal:

tanácsadás • grafikai tervezés • gyártás • kiszállítás

Ajándékkártya gyártása: papírból vagy műanyag lapból készül, amely a rajta szereplő szolgáltatás igénybevételére, vagy egy termékre jogosítja fel a kártyát bemutató személyt.

Ajándékutalvány gyártása: általában egy bizonyos határidőig és a feltüntetett összeg erejéig felhasználható. Legtöbbször a kibocsájtó aláírja és lepecsételi, ezért papírból készül. Előre meghatározott összegű vagy biankó kivitelben is készülhet.

Asztali alátét gyártása: általában éttermekben használatos, az asztalt védi a szennyeződéstől. Egyszerűbb kivitele 80 gr-os papírból készül, a legtöbbször egy színű grafikával, mert az étkezés befejeztével eldobásra kerül. Tartósabb kivitele vastagabb papírból fóliázva vagy műanyagból készül, hogy nedves ruhával is letörölhető legyen a többszöri használat során.

Asztali könyöklő gyártása: a legtöbbször A3 vagy A2 méretű, de teljesen egyedi méretben is készülhet. Általában 80 gr-os offszet papírból készül, hogy jegyzetelni lehessen rá. A reklámfelület mellett legtöbbször naptárt is tartalmaz a jegyzetelésre használható felület mellett. Az alsó vagy a felső szélén ragasztjuk össze a lapokat, minimum 12 lappal érdemes elkészíteni.

Asztali naptár gyártása: a legtöbbször heti bontású, de előfordul havi bontású is. Jellemzője a nagyméretű reklámfelület, ha 80 gr-os ofszetpapírból készül, jegyzetelni is lehet rá. Ha a naptártartó részt is emblémázzuk, akkor azt több éven keersztül is lehet használni, csak a naptárt kell évente cserélni.

Belépőjegy gyártása: Rendezvénye van? Csak az vehet részt, aki kifizette a részvételi díjat? Készíttessen belépőjegyet akár sorszámozva a követhetőség vagy hologramozva a hamisítás megakadályozása érdekében. A jegyek tőpéldányos, összetűzött kivitelben is készülhetnek, igény szerint.

Bérlet gyártása: Ha a szépségiparban dolgozik (pl. fodrász, kozmetikus, műkörmös, masszőr, szolárium-üzemeltető) kövesse a vendégei részvételét saját bérletkártyáin! Saját kezűleg jelölheti be az aktuális alkalmat. 1 lapos és összehajtós kivitelben is igen kedvelt, általában 350 gr-os névjegyjartonra készítjük, színes, 2 oldalas nyomattal.
Bevásárlókocsi érme gyártása: nagy méretű, saját logóval és szöveggel is emblémázható felülete ideális marketing eszközzé teszi. Mivel rendszeresen használnak, minden alkalommal közvetíti az Ön reklámüzenetét.

Biztonsági nyomtatványok gyártása: A biztonsági nyomtatványok közös jellemzője, hogy a hamisítás ellen speciális elemeket tartalmaznak.

Ezek lehetnek:
– a hordozó anyagában (vízjel, biztonsági szál, átlátszó műanyag ablak, UV színezék);
– a hordozóra felvitt rétegeken (OVI festék, UV festék, direkt színek, hologram, kinegram);
– grafikai elemek (Guilloche-mintázat, speciális raszter, rejtett információ, speciális mintázat)

Boríték gyártása: Általában standard (A6-A5-A4-LA4) méretben készülnek, standard vagy ablakos kivitelben, 1 vagy 2 oldalas nyomva. Akár “DÍJ HITELEZVE” vagy KDM levél felirattal is.

Boros tasak gyártása: a legtöbbször 1, ritkábban 2 üveg bor számára alkalmas papírtasak, mely teljes felületen lehet nyomott vagy utólag is emblémázható. A bor súlyától függően sodrott papírfüles vagy zsinórfüles kivitelű lehet.

Brossúra gyártása: legalább 8 oldalas, általában minden oldala színes. Oldalszámtól és igénytől függően tűzött vagy kötött kivitelű. Legtöbbször A4 vagy A5 méretű, de kisebb és nagyobb méretben is legyártható.

CD/DVD gyártása: a legtöbbször műanyag tokkal ellátott, de egyre többször papírtokos kivitelben is készül. Maga a lemez is emblémázható 1 oldalon. A kiadványhoz külön kis füzetecske is gyártható.

Címke gyártása: A legnépszerűbb termékek egyike, leginkább borosüveg cimke, mézes cimke, pálinkás cimke és lekváros üveg cimke a megrendelés, de szinte bármilyen termékre felragasztható. Alapanyag szerint papír vagy műanyag cimke gyártható, a felhasználás függvényében egyedi szöveggel, sorszámmal, aranyozással, ezüstözéssel vagy hologrammal is ellátható.

Csuklópánt gyártása: a standard csuklópánt környezetbarát, 100% szilikongumiból készül a kért színben. Rendszeres tisztítással sokáig viselhető, így rendkívül jó reklámeszköz, főleg a fiatalok körében.

Display gyártása: A legtöbb esetben hullámpapírból készül, de a nagyobb terhelés elviselésének érdekében egyre gyakoribb a műanyag és a fa felhasználásával készült display is. Általában látványos grafikával és kialakítással készítjük, figyelemfelkeltő vagy “árutároló” szerepe van.

DM levél gyártása: akár egyedileg címzett borítékban is át tudjuk adni a sorozat gyártott vagy névre szóló küldemény(eke)t tartalmazó levelet megrendelőinknek. Igény szerint a címlista összeállításában vagy a címzettekhez való eljuttatásban is állunk megrendelőink szolgálatára.

Dobozok gyártása: a korábban kizárólag a benne lévő termékek védelmére szolgáló dobozok napjainkra már marketingeszközként is megállják helyüket. Ennek érdekében akár teljes felületen is tudjuk nyomtatni a dobozokat, amelyeket lapra szerelve vagy komplett dobozzá hajtva adunk át megrendelőinknek. A dobozok bármilyen méretben elkészíthetőek, kialakításuk során az egyedi igényeket is figyelembe vesszük már az alapanyag kiválasztásakor is.

Egérpad gyártása: hiába az érintőfelületes notebook-ok térnyerése, még mindig népszerű termék, amely irodai felhasználók számára mindennapos használati tárgy, ezért igen jó marketingpromóciós eszköz. Részben habosított vagy teljesen merev műanyagból készül a tartósság érdekében, a legtöbb esetben teljes felületen emblémázva.

Egérpad gyártása: hiába az érintőfelületes notebook-ok térnyerése, még mindig népszerű termék, amely irodai felhasználók számára mindennapos használati tárgy, ezért igen jó marketingpromóciós eszköz. Részben habosított vagy teljesen merev műanyagból készül a tartósság érdekében, a legtöbb esetben teljes felületen emblémázva.

Emléklap nyomtatása: egy eseményre való megemlékezés tökéletes eszköze lehet egy dekoratív emléklap. Szinte minden esetben A4-es méretű, 1 oldalon színes nyomattal ellátott, 350 gr-os műnyomóra készül. Igény esetén keretezve is tudjuk szállítani.

Esküvői meghívó nyomtatása: a nagy eseményt mindig érdemes a megfelelő módon előkészíteni, amihez elengedhetetlen az esküvői meghívó. Minden meghívó egyedi, akárcsak a házasulandó pár. Többféle papírból is elkészíthető, egyedi grafika alapján.

Etikett címke nyomtatása: olyan öntapadó címke, melyre nyomtatható logó, vonalkód, címzés, illetve bármilyen állandó vagy változó szöveg. Kérheti tekercses vagy íves kivitelben, papír vagy műanyag alapanyagra is.

Étlap készítése: legyen szüksége csak cserélhető lapokra vagy irkafűzött, esetleg kötött kivitelre, keressen bátran bennünket!

Felírótábla gyártása: egyedi kivitelű, szinte mindig A4-es méretű termék, mely megkönnyíti az álló munka közbeni jegyzetelést. Teljesen színes grafikával borítjuk elöl-hátul ezt a kis szériában (akár 1 db) is gyártható terméket.

Fotóalbum készítése: tökéletes eszköz az események emlékének megőrzésére. Általában 1-2 db-os megrendeléseket gyártunk, teljesen egyedi igények (méret, kialakítás, színek, terjedelem) alapján.

Füzet gyártása: nagyon sokan használnak jegyzetelésre munka közben is füzetet, illetve sok cégnek tökéletes célcsoport az iskolások. Példányszámtól függően akár egyedi kivitelben is gyártható, 80 gr-s ofszet paprból készült belívvel, színes, általában a külső oldalon nyomtatott, magasabb grammsúlyú borítóval, irkafűzött vagy spirálozott kivitelben. A5 vagy A4 méretben készül általában.

Garanciajegy gyártása: a legtöbb esetben fekete-fehér kivitelű, 80 gr-os ofszet papírra készül, amit mindenkinek használnia kell, akire vonatkozik a jogszabály. Minden esetben egyedi szövegezésű.

Gyűrűs mappa készítése: ideális megoldás az A4 vagy A5 méretű dokumentumok rendezett, akár több éven keresztül történő szakszerű tárolására. Többféle gerincmérettel és gyűrűmennyiséggel is rendelhető, igény szerint egyedi gerinc-címkékkel is.

Használati utasítás gyártása: ugyancsak jogszabályi kötelezettség alapján szükséges legyártatni és használni őket. Szinte mindig fekete-fehér kivitelűek, füzetszerűek vagy összehajtott kivitelűek.

Határidőnapló készítése: az egyik legnépszerűbb szezonális reklámajándék, amely azon kívül, hogy az év 365 napján használható, kiválóan cégesíthető is

Hűtőmágnes gyártása: legyen négyzetes vagy egyedi formájú, kedvező árával és tartósságával kiválóan helyettesíteni tudja a névjegykártyákat is.

IDEM önátírós nyomtatvány nyomtatása: 2-3-4-5 példányos kivitelben készül, általában a lapok egymástól színben eltérnek. Mivel a papírok hátoldala indigós, így egy körben való kitöltéssel minden lap kitöltődik. Teljesen “cégre szabott” tartalommal készítjük, akár sorszámozva is. A legtöbb esetben tömbösítve készül.

Irattartó mappa nyomtatása: A5 vagy A4 méretben készül 1 mm-es (10 db lap számára) vagy 5 mm-es (50 lap számára) gerinccel. A külső oldala minden esetben nyomott és fóliázott (matt vagy fényes fóliával), belső oldali nyomással és belső fóliázással is kérhető. Minden esetben névjegykártya-tartó fülekkel ellátva.

Itallap gyártása: az 1 oldalas laminált kiviteltől kezdve a több oldalas, füzetszerű kivitelig terjed választékunk. Méretbeli és kivitelbeli variációk sokasága közül lehet választani az igények szerint.

Jegyzetfüzet nyomtatása: praktikus és hatékony reklámeszköz. Mivel a használat során folyamatosan a szemünk előtt van, így tartósan és hatékonyan a fejünkbe tud vésődni a lapra nyomott logo vagy reklám-üzenet. Spirálozott, fejben ragasztott vagy irkafűzött kivitelben készül, szabványos (A6, A5, A4, B5) vagy egyedi méretben, igény szerinti kivitelben. A belíve szinte mindig 80 gr-os ofszet papír, így könnyen lehet rá jegyzetelni.A borítója általában 250-350 gr-os műnyomó karton.

Kártyanaptár nyomtatása: újra teret nyer a korábban már nagy népszerűségnek örvendő kártyanaptár. Teljes elülső oldala reklámfelületként használható. Kedvező ára és egész évben való használhatósága miatt nagyon hatékonyan használható. 1 vagy 2 oldalas fóliázással tartóssága növelhető.

Karszalag gyártása: Minden esetben sorszámmal ellátott, így belépőjegyként vagy az mellett is használható azonosításra. Sztenderd színben raktárkészletről vagy egyedi grafikával is megrendelhető.

Katalógus nyomtatása: legalább 8 oldalas, általában minden oldala színes. Oldalszámtól és igénytől függően tűzött vagy kötött kivitelű. Legtöbbször A4 vagy A5 méretű, de kisebb és nagyobb méretben is legyártható. Kis példányszámban digitális, nagy példányszámban offszet technológiával nyomtatjuk.

Képeslap gyártása: A5, A6 vagy LA4 méretben készül, 1 lapos vagy kinyithatós verzióban. Az elülső oldala általában színes nyomtatású és fóliázott. 1 lapos kivitele önállóan alkalmas postai feladásra is. Szinte mindig 350 gr-os kartonra készítjük. Kifestő könyv nyomtatása: színes borítóval és fekete-fehér belívekkel gyártjuk, tetszés szerinti méretben és oldalszámban. Ragasztott, kötött vagy irkafűzött kivitelben készül az oldalszám függvényében.

Kilincsakasztó gyártása: szálláshelyeken használatos 1 vagy többnyelvű termék. Mindkét oldala nyomott, fóliázott papírból vagy műanyagból készül, így tartós, sokáig használható. Formai kialakítása miatt könnyen felakasztható a kilincsre.

Könyv nyomtatás: ragasztókötött vagy hagyományos kötéssel készül, tetszőleges méretben és kivitelben. A legkülönfélébb fajtájú papírokból és kivitelben vállaljuk a gyártást. Már 1 példányos kivitelben is elérhető. Könyvjelző gyártás: papírból, műanyagból vagy mágnesfóliából készítjük 1 vagy 2 oldali nyomtatással, négyzetes vagy bármilyen más alakban. Már 1 példánytól elérhető. 

Kupon-kuponfüzet nyomtatása: egy vagy többlapos termék, amely általában perforációval készül a könnyebb szétválaszthatóság érdekében. Sorszámozott kivitelben is elérhető, így követhető a kuponok felhasználása. Bármilyen példányszámban legyártható a különböző technológiák segítségével.

Leporelló gyártása: elsődlegesen mátrixnyomtatókban használatos, 1 vagy több példányos termék, melyet előnyomtatás után lehet használni. A legtöbb esetben számlaként vagy szállítólevélként használatos, speciális papírra gyártjuk.

Levélpapír nyomtatása: A5 vagy A4 méretben készül, 80 gr-os standard vagy 90 gr-os prémium offszet papírra gyártjuk. Egy oldalon fekete-fehér vagy színes grafikával nyomtatott kivitele létezik.

Matrica gyártása: A legnépszerűbb termékek egyike, használhatjuk dekorációra, csomagolásra. Alapanyag szerint papír vagy műanyag cimke gyártható, a felhasználás függvényében egyedi szöveggel, sorszámmal, aranyozással, ezüstözéssel vagy hologrammal is ellátható. Átlátszó kivitelben is elkészíthető. A felhasználó igényének megfelelően tekercses vagy íves kivitelben készülnek, de egyesével feldarabolva is szállítani tudjuk őket.

Meghívó nyomtatása: ha eseményt szervez és annak rangot kíván adni, hívja meg a részvevőket papír alapú meghívóval! Általában vastagabb papírra, színes nyomtatással készül. Egyedi megszemélyesítés, aranyozás/ezüstözés is választható extraként. Méretben és kivitelben hatalmas a választék, akár 1 db is rendelhető belőle!

Menükártya gyártása: általában esküvőkön vagy többfogásos étkezéseken használatos, jó minőségű papírból, elegáns kivitelben készül. Vagy plexi tartóba helyezhető vagy több lapból álló, összehajtva önmagában állóképes kivitelben készül.

Munkalap nyomtatása: olyan ügyviteli nyomtatvány, amely végigkíséri a gyártási vagy szolgáltatási folyamatot. Az előzetesen legyártott munkalap lényegesen megkönnyíti a munkavégzést, csak ki kell tölteni, nem kell minden egyes alkalommal mindent újra és újra leírni. Matt papírra készül, 80-250 gr-os súlyú papírra, a kár sorszámozott vagy önátírós kivitelben.

Műgyantás címke gyártása: szinte tetszőleges formában készülhet ez az igen dekoratív, domború matrica. Öntapadós kivitelű, általában egy márkajelzést tartalmaz.

Naptár nyomtatása: asztali, fali, zsebnaptár kivitelben készül többféle méretben illetve papírfajtából.

Névjegykártya gyártása: minden vállakozás számára szükséges termék, melyet kis bekerülési költséggel elő lehet állítani. 1 vagy 2 oldalon nyomtatott kivitelű, általában 350 gr-os kartonra vagy 210 gr-os kreatív kartonra. Aranyozás, ezüstözés, dombornyomás is kérhető rá. 

Nyakpánt készítése: praktikus, látványos és akár éveken keresztül használható termék, mely általában mindkét oldalán színes kivitelben készül. Karabíneres vagy mobiltelepfon tartós kivitelben készül, minimális rendelése: 50 db.

Oklevél nyomtatása: általában különböző versenyeken való részvételt, elért eredményt jutalmaznak vele vagy megköszönik az együttműködést, támogatást. Szinte minden esetben A4-es méretű, 1 oldalon színes nyomattal ellátott, 350 gr-os műnyomóra készül. Igény esetén keretezve, megszemélyesítve is tudjuk szállítani.

Önárírós nyomtatvány gyártása: ahány ügyfél, annyiféle kivitelben gyártjuk. 2-3-4-5 példányos kivitelben készül, általában a lapok egymástól színben eltérnek. Mivel a papírok hátoldala indigós, így egy körben való kitöltéssel minden lap kitöltődik. Teljesen “cégreszabott” tartalommal készítjük, akár sorszámozva is. A legtöbb esetben tömbösítve készül.

Papírtáska nyomtatása: minden esetben négyzetes formájú, natúr barna natúr fehér vagy teljes felületen nyomtatott kivitelű. A natúr barna és natúr fehér anyagúakat utólagosan is lehet emblémázni 1 vagy 2 oldalon. Teherbíró képességüktől függően sodrott papírfüles, piskótafüles vagy zsinórfüles kivitelben készülnek.

Papírzacskó gyártása: minden esetben négyzetes formájú, natúr barna natúr fehér vagy teljes felületen nyomtatott kivitelű. A natúr barna és natúr fehér anyagúakat utólagosan is lehet emblémázni 1 vagy 2 oldalon.

Plakát nyomtatása: általában A3-A2-A1-B0-B1-B2 méretben készülnek, beltéri vagy kültéri kivitelben, minden esetben papírból. Kis példányszámnál digitális technológiát alkalmazunk, ekkor akár minden példány más-más is lehet, nagyobb példányszám esetében ofszetben gyártunk, ekkor minden példány azonos kivitelű.

Plasztikkártya gyártása: belépőként, tagsági kártyaként, kuponként, de névjegykártyaként is használatos, 1 vagy 2 oldalon nyomtatott kivitelű. Már 1 db-tól gyártható, akár névre szóló/egyedi sorszámos/vonalkódos kivitelben is.

Poháralátét készítése: általában négyzetes vagy kerek alakban készül, 1 oldalon nyomva. Az egyszer használatos kivitele speciális papírból, a sokszor használható kivitele műanyag lemezből vagy parafából.

Poszter nyomtatása: általában A3-A2-A1-B0-B1-B2 méretben készülnek, beltéri vagy kültéri kivitelben, minden esetben papírból. Kis példányszámnál digitális technológiát alkalmazunk, ekkor akár minden példány más-más is lehet, nagyobb példányszám esetében ofszetben gyártunk, ekkor minden példány azonos kivitelű.

Prospektus gyártása: legalább 8 oldalas, általában minden oldala színes. Oldalszámtól és igénytől függően tűzött vagy kötött kivitelű. Legtöbbször A4 vagy A5 méretű, de kisebb és nagyobb méretben is legyártható. Kis példányszámban digitális, nagy példányszámban offszet technológiával nyomtatjuk.

Rajtszám nyomtatása: egy oldalon nyomott, általában papírból, ritkábban műanyagból készülő termék, amely általában egyszer használatos. Digitális technológiával készül, mivel minden példánya egyedi sorszámozású.

Reklámgyufa készítése: egy régi klasszikus visszatér! 1 vagy 2 oldalon emblémázott kivitelben készítjük, a példányszám függvényében akár egymáshoz képesti változó szövegezéssel is.

Speditőr naptár: szezonális gyártású termék, amely egész évben használatos, ezért igen hatékony reklámeszköz. A felső részén általában egy nagy méretű kép található, alatta pedig a csuszkával ellátott naptárrész.

Sorsjegy készítése: általában lekaparható felülettel, ritkábban összeragasztott kivitelben készítjük. Egyéb biztonsági funkciókkal (pl. hologram) is ellátható a termék. Sorszámozott nyomtatvány készítése: ahány ügyfél, annyiféle kivitelben gyártjuk. 2-3-4-5 példányos kivitelben készül, általában a lapok egymástól színben eltérnek. Mivel a papírok hátoldala indigós, így egy körben való kitöltéssel minden lap kitöltődik. Teljesen “cégreszabott” tartalommal készítjük, a legtöbb esetben tömbösítve.

Söralátét gyártása: általában négyzetes vagy kerek alakban készül, 1 oldalon nyomva. Az egyszer használatos kivitele speciális papírból, a sokszor használható kivitele műanyag lemezből vagy parafából. Szállítólevél készítése: ahány ügyfél, annyiféle kivitelben gyártjuk. 2-3-4-5 példányos kivitelben készül, általában a lapok egymástól színben eltérnek. Mivel a papírok hátoldala indigós, így egy körben való kitöltéssel minden lap kitöltődik. Teljesen “cégreszabott” tartalommal készítjük, a legtöbb esetben tömbösítve.

Szalvéta emblémázása: a szalvéta vékony anyaga miatt kizárólag 1 színnel tudjuk emblémázni. Az adott gyártáson belül mindig egyforma az embléma.

Szórólap nyomtatása: általában A6-A5-LA4 méretben készül, 1 lapos vagy összehajtható kivitelben, igénytől függően 80-170 gr-os papírra, matt vagy fényes kivitelben. Kis példányszám esetén akár pár perc alatt is legyártható a kért mennyiség.

Tanúsítvány-bizonyítvány gyártása: általában különböző tanfolyamokon, képzéseken való részvételt igazolnak vele vagy Szinte minden esetben A4-es méretű, 1 oldalon színes nyomattal ellátott, 350 gr-os műnyomóra készül. Igény esetén keretezve, megszemélyesítve is tudjuk szállítani.

Tányéralátét nyomtatása: általában éttermekben használatos, az asztalt védi a szennyeződéstől. Egyszerűbb kivitele 80 gr-os papírból készül, a legtöbbször egy színű grafikával, mert az étkezés befejeztével eldobásra kerül. Tartósabb kivitele vastagabb papírból fóliázva vagy műanyagból készül, hogy nedves ruhával is letörölhető legyen a többszöri használat során.

Tasak nyomtatása: minden esetben négyzetes formájú, natúr barna natúr fehér vagy teljes felületen nyomtatott kivitelű. A natúr barna és natúr fehér anyagúakat utólagosan is lehet emblémázni 1 vagy 2 oldalon.

Térkép gyártása: egyre elterjedtebb, mert a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően már kisebb példányszámban is elkészíthetőek ezen igen hasznos termékek. Szinte tetszőleges méretben és hajtási móddal tudjuk elkészíteni papírból, melyet fóliázással tudunk még tartósabbá tenni.

Újság nyomtatása: megrendelőink elsődlegesen Önkormányzatok, akik számára a helyi lapokat gyártjuk. A leggyakrabban A4 méretben gyártunk, de ez tetszőlegesen módosítható. Az 50 gr-os reklámújság-papírtól kezdve a legelterjedtebb 80 gr-os ofszet papíron át a 170 gr-os műnyomó papírig használunk alapanyagot, a 4 oldalastól a 80 oldalas terjedelemig, hajtott vagy irkatűzött kivitelben.

Üdvözlőlap gyártása: A5, A6 vagy LA4 méretben készül, 1 lapos vagy kinyithatós verzióban. Az elülső oldala általában színes nyomtatású és fóliázott. Szinte mindig 350 gr-os kartonra készítjük. Digitális technológia alkalmazása esetén a kártyák szövegezése személyre szóló, egyedi is lehet.

Ültetőkártya nyomtatása: rendezvényeken, esküvőkön szinte elengedhetetlen a használata. 1 lapos vagy összehajtható kivitelben készül, minden esetben egyedi, névre szóló kivitelben.

Üzleti nyomtatvány: ahány ügyfél, annyiféle kivitelben gyártjuk. Teljesen cégre szabott kivitelben, tetszőleges méretben, tetszőleges színben, önátírós vagy hagyományos papírra. Kérhető: sorszámozás, tömbösítés, fejben ragasztás, perforálás, biztonsági elemek elhelyezése.

Wobbler, polcbelógó: szupermarketekben, boltokban használatos figyelemfelkeltő nyomdai termék, melyet a polc azon részére ragasztanak fel, ahol maga a termék található, így könnyebben lehet megtalálni a megvásárolni kívánt terméket. Kialakítása miatt általában izeg-mozog, egy vékony műanyag lapocskára van ráerősítve a szinte mindig papírból készült reklámfelületet.

DEKORÁCIÓ

Tegye látványossá a meglévő felületeket vagy informálja leendő vagy jelenlegi ügyfeleit!

tanácsadás • grafikai tervezés • gyártás • kiszállítás

Ablakfóliázás3 fő kategóriája van:

 • Ablakmattításmatt, öntapadó fólia felhelyezésével megakadályozzuk a ki és belátást.
  Előnye: az ablakfelület továbbra is világosságot ad a legkedvezőbb árú belátásgátlási-megoldás az év szinte bármely időszakában elvégezhető. Hátránya: az ablak mögötti mozgás/árnyak továbbra is láthatóak maradnak, bár a személyek már nem ismerhetőek fel.


 • Hővédő fóliázásspeciális, többrétegű fólia felhelyezésével csökkentjük a helyiség hőterhelését, így vagy nem kell bekapcsolni a légkondicionálót vagy elég kisebb fokozaton használni minden fólia UV védelme 99,9%-os, ezáltal a helyiségben található tárgyak (pl. festmények, bútorok) kevésbé vesztik el a színüket az UV sugárzás miatt a legtöbb fólia az üvegfelületek belső felére kerül felrakásra, de léteznek külső ragasztású fóliák is, amelyek a belülről nem megközelíthető ablakfelületek fóliázásához használhatóak. 
  Előnye: sokféle fólia létezik, így mindenki az igénye/pénztárcája alapján tud választani a tükrös felületű fóliák exkluzivitás látványát keltik általában 3 féle tekercsméretben elérhetőek, ezáltal csökkenthető a keletkező hulladék mennyisége. 10 év garanciával telepíthetőek. A tükrös felületű fóliák nappali fényviszonyok között a hővédelem mellett belátásvédelemmel is rendelkeznek. Hátránya: hideg időben nem telepíthető (az installáció során vizet használunk, hideg idő esetében nem tud elég gyorsan/jól kipárologni a maradék “technológiai víz”

 • Biztonsági fóliázás: elsősorban kirakatok vagy biztonsági helyiségek üvegfelületeinek védelmére szolgál, a feltelepített fólia megakadályozza az üvegen történő áthatolást a már összetört üvegfelület “egyben tartásával.
  Előnye: biztonsági rács telepítése nélkül is megvédheti értékeit a fólia segítségével. Hátránya: maximum 182 cm széles vagy magas felület fóliázható vele, mert nem javasolt egy ablakfelület több darab fóliával való lefóliázása hideg időben nem telepíthető.

Asztali zászló gyártása: már 1 db-os mennyiségben is elkészíthető ezen igen dekoratív reklámeszköz. Leginkább sportegyesületek, önkormányzatok és ügyfélszolgálatok használják. Általában 1 oldalon dekorált, országzászlós vagy nyomtatott, logozott kivitelű. Igény esetén külön asztali zászlótartót is tudunk biztosítani hozzá.

Biztonsági ablakfóliázás: elsősorban kirakatok vagy biztonsági helyiségek üvegfelületeinek védelmére szolgál, a feltelepített fólia megakadályozza az üvegen történő áthatolást a már összetört üvegfelület “egyben tartásával”. Előnye: biztonsági rács telepítése nélkül is megvédheti értékeit a fólia segítségével. Hátránya: maximum 182 cm széles vagy magas felület fóliázható vele, mert nem javasolt egy ablakfelület több darab fóliával való lefóliázása hideg időben nem telepíthető.

Plotterfóliás dekoráció: anyagában színezett műanyag fóliából különféle betűket és ábrákat tudunk kivágni, amit applikációs fólia segítségével tudunk felkasírozni az adott felületre Általunk használt márkák: Oracal, Mactac, Avery. Előnye: a tartóssága (akár 7-8 év is) gyors kivitelezhetősége (nem kell várni a száradásra) és a kedvező ára (a legkedvezőbb árú dekorációs megoldás). Hátránya: meghatározott színű fóliákból lehet választani, ezért: színátmenetek ábrázolására és árnyékolások ábrázolására nem alkalmas.

Emblémázás:

 • bögre emblémázás: mosogatógép-álló emblémázás üvegre, porcelánra, kerámiára. Speciális kerámia- illetve üvegfesték felhasználásával emblémázunk, melyeket magas hőfokon kell beleégetni az adott tárgyba. A folyamat hasonló a szitanyomáshoz, a színre bontott grafikát szitára világítjuk, a speciális (kerámia)festéket pedig ezen keresztül egy speciális papírra nyomjuk. Miután az összes, egymástól eltérő színt felhordtuk erre a felületre, lelakkozzuk, így a matrica leáztatható a papírról, majd ezt kézzel fel tudjuk helyezni a bögre külső felületére (palástjára). Ezt követően a bögrék a kemencébe kerülnek, ahol kb. 750 °C-on a festék a bögrén lévő mázzal erős “kötést” alkot, a speciális lakkréteg pedig nyom nélkül “elég”.
 • dombornyomás: bőrök, jó minőségű műbőrök, kartonok és papír termékek emblémázására szolgáló eljárás. Az adott logóról készül egy negatív (bemélyedéses) fém “bélyegző”, mely az embléma tükörképét ábrázolja. Ezt a fém “bélyegzőt” felmelegítjük, majd egy présgép segítségével rányomjuk az emblémázandó tárgyba. Ha a tárgy és a “bélyegző” közé színes fóliát helyezünk, az embléma is színes lesz. Árnyékok, színátmenetek ábrázolására nem alkalmas.
 • gravírozás: Mechanikus gravírozás esetén speciális fém szerszámmal “véssük” meg a felületet, ez az eljárás általában csak betűk megjelenítésére alkalmas. Lézergravírozás esetén a kért szöveget/figurát lézersugár segítségével “beleégetjük” a termékbe, amely lehet fém, fa, üveg, stb. A lézersugarat számítógép vezérelte lézergép generálja, így biztosított a tökéletes, akár több száz alkalommal is azonos végeredmény. A lézergravírozás nem lehetséges több színnel, az embléma színét az emblémázandó tárgy anyag-színe vagy a fedőfelület alatt lévő réteg színe határozza meg. Árnyékok, színátmenetek ábrázolására nem alkalmas.
 • hímzés: Számítógép-vezérelte félautomata hímzőgéppel készül. A hímzéshez egy speciális szoftverrel himző-programot készítünk vektoros grafika alapján. A hímzést végezhetjük közvetlenül a textil termékre vagy egy különálló szövetre is, ekkor felvarróról beszélünk. Mivel hímzőfonal nem létezik bármilyen színben, így az elvárt Pantone színt csak “megközelítőleg” lehet előállítani. Pici méretű logok esetében a minőség/olvashatóság csökkenhet. Árnyékok, színátmenetek ábrázolására nem alkalmas.
 • szitanyomás: elsősorban textiltermékekhez. Az emblémát színre bontjuk, mindegyik színről külön-külön szitafilm készül. Ennek a filmnek a segítségével lehet a különféle színű festékeket színenként a kifeszített szövetre/ruhára “rábélyegezni”. Transzfernyomás esetén a szitázás nem közvetlenül a tárgyra történik, hanem egy közvetítő anyagra, amely utólag kerül “felvasalásra” a végső tárgyra. Előnye: a tartóssága, mivel a festékek egyedileg színre keverhetőek, így a Pantone színek nagy pontossággal kivitelezhetőek. Hátránya: 1-2 darabos megrendelés esetén nem eléggé költséghatékony, minden grafikának azonosnak kell lennie, egyedi megszemélyesítésre alapvetően nem alkalmas árnyékok, színátmenetek ábrázolására nem alkalmas.
 • tamponnyomás: általában műanyag, bőr, műbőr, fa és fém termékek emblémázására szolgáló eljárás. Egészen kis méretű nyomatok készítésére is alkalmas eljárás. Nagy előnye, hogy nagyon pontosan és kiváló felbontásban lehet az emblémákat elkészíteni elsősorban sík, vagy enyhén ívelő felületekre. Az emblémát egy nyomólemezre világítjuk le, a speciális festéket erről a lemezről egy szilikon “tampon” viszi át a tárgyra. A tampongumi kialakítása miatt lehetséges, hogy enyhén íves felületekre is lehet nyomatot készíteni. Előnye: a tartóssága, mivel a festékek egyedileg színre keverhetőek, így a Pantone színek nagy pontossággal kivitelezhetőek. Hátránya: 1-2 darabos megrendelés esetén nem eléggé költséghatékony, minden grafikának azonosnak kell lennie, egyedi megszemélyesítésre alapvetően nem alkalmas árnyékok, színátmenetek ábrázolására nem alkalmas.
 • UV nyomtatás: kis mennyiség esetén ajánlott. A digitális UV technológia segítségével szinte bármire (fém, fa, kő, üveg, csempe, műanyag) lehetséges nyomtatni 4 színnel, akár fehér alányomással is. Az UV nyomtatás során alkalmazott festék ultraviola fényre polimerizálódik, ezért szinte bármilyen anyagon megtapad. Előnye: kis darabszám esetén is megfizethető költség, környezettudatos gyártási mód, tesztelésre, próba- és mintadarab gyártásra tökéletes. Hátránya: maga a festék nem rugalmas, így a hajlítható, összenyomható termékekről lepereg.

Matricás dekoráció: fehér színű műanyag, öntapadós fóliára nagyformátumú nyomtató segítségével betűket és ábrákat tudunk nyomtatni Ezeket a tartósság és a karcolásvédelem érdekében matt vagy fényes, víztiszta laminálófóliával lamináljuk be, majd felragasztjuk a kívánt felületre. Előnye: színátmenetek és árnyékolások kivitelezésére is alkalmas bármilyen szín nyomtatható az arany, ezüst és neon színek kivételével (ilyen színű festékeket nem használunk) mindegyik matrica lehet egymástól teljesen különböző is. Hátránya: javasolt a legalább 8-12 órás száradási idő betartása.

Fóliafajták:

 • 1D fólia: standard minőség, leginkább sík felületeken való használatra javasolt, általában 2-4 év élettartamú
 • 2D fólia: prémium minőség, enyhén ívelt felületeken is használható, élettartama 3-6 év
 • 3D fólia: prémium minőség, a vékonyabb kivitel miatt mindenféle ívelt felületen alkalmazható, ezáltal teljes autócsomagolásra is alkalmas
 • OneWayVision/perforált fólia: a lyukacsozottsága miatt a felmatricázott felület belülről átlátható, ezáltal kirakatokra és gépjárművek üvegfelületeire is használható, a kívülről való beláthatóságot erősen csökkenti a fólia

  Felhasználási lehetőségek:
  épületdekoráció: az épületen található üvegfelületek befóliázásával nagyméretű és/vagy látványos dekorációkat tudunk alkotni.
  -gépjárműdekoráció: általában reklámüzenet célba juttatása érdekében dekoráljuk részlegesen vagy teljes felületen a gépjárműveket.
  -kirakatdekoráció: a rendelkezésre álló felületeket részlegesen vagy teljes egészében dekoráljuk állandó vagy ideiglenes (pl. aktuális akció) jelleggel.
  -tábladekoráció: általában több éves időtartamra szóló megoldás.
  -üzletdekoráció: a rendelkezésre álló külső és belső felületekre, padlóra, bútorokra, falfelületre dekorálunk.

Épületdekoráció készítése: általában üzletek vagy telephelyek épületeit dekoráljuk a megrendelő igényei alapján többek között az alábbiak segítségével:

 • ablakfóliázás
 • ablakfelületek matricázása
 • dekorációs táblák
 • információs táblák kihelyezése
 • padlófóliázás
 • plasztikus betűs dekoráció
 • zászlók

Épületháló nyomtatása: igen dekoratív és látványos reklámfelület, amely általában építési állványokon kerül rögzítésre. A dekoráció anyaga pvc, az összfelület kb. 40%-a lyukacsozott, így a szél azon képes úgy átfújni, hogy ne sérüljön maga a dekoráció. A grafika nyomtatással kerül rá a hordozóra, a 160 cm széles háló-sávokat egymáshoz hegesztjük. A kész épületháló fémriglikkel kerül körbekarikázásra, ennek segítségével lehet felrögzíteni.

Fóliavágás: anyagában színezett PVC fóliából vágunk szövegeket vagy figurákat. Az egyik legrégebbi technológia, mely során a tekercses alapanyagból vágógép segítségével vágjuk ki a kért grafikát.
Előnye:
– tartós, több éves (akár 10 év) élettartamú
-a vágást követően akár azonnal feldekorálható, nincs további javasolt várakozási idő
-az anyagában színezett fólia erős UV állósággal rendelkezik, éveken keresztül nem veszít a színéből
-a fólia akár nyomtatható is: arany plotterfóliára lehet pl. fekete grafikát nyomtatni
-részlegesen is pótolható: a dekoráció akár elemenként is cserélhető (pl. karosszéria-elem cseréjekor)
Hátránya:
-árnyalatok és színátmenetek ábrázolására nem alkalmas
-nem létezik “bármilyen” színben, minden gyártónak létezik színskálája, amiből lehet választani
-lehetőleg sima felületre kell dekorálni, a felületi egyenetlenségeket nem “szereti”.

Grafikai tervezés: ha nem áll rendelkezésére grafikai anyag, annak tervezését is vállaljuk. Tudjuk, hogy az adott termék legyártásához milyen technikai feltételeknek kell megfelelni. Nem alkalmazzuk a “kizárólagosság elvét”, így csak grafikai tervezést is vállalunk, a nyomdakész anyagot máshol is le tudja gyártatni, ha szeretné. A grafikai tervezés kifizetése után a teljes grafikai anyag (a forrásfájlok is) a megrendelő rendelkezésére áll, nem kívánunk “grafikai túszokat ejteni”. Formába öntjük az elképzeléseit, ha igényli, javaslatot teszünk a megoldásra. Szakmai tapasztalatunk alapján többféle megoldással is szolgálunk.

 • arculati tervezés: megtervezzük a logot, a használatos betűtípusokat és annak a különböző megjelenési formáit, mint pl. névjegykártyán, borítékon, levélpapíron, reklámtáskán, munkaruházaton, irattartó mappán, üzletdekorációban, weboldalon, hírlevélben.
 • csomagolástervezés: a csomagolás korábban kizárólag a benne lévő termék fizikai védelmét szolgálta, mostanra már a napi fogyasztású termékek eladhatóságának fontos eszközévé vált. Figyelemfelkeltő, vásárlásra ösztönző, a benne foglalt termék pozitív tulajdonságait erősítő csomagolásokat tervezünk. Szakmai tapasztalatunk alapján javaslatot tudunk tenni a csomagolás anyagára és a technológiai megoldásokra is.
 • kiadványtervezés: ha bármilyen nyomdai kiadványt szeretne, mi a teljes körű grafikai megtervezését vállaljuk az arculat kialakításától a teljes elkészítéséig, akár a szöveg megírásával, lektorálásával is
 • logo tervezés: A logo egy cég, egy szervezet, egy áru vagy egy szolgáltatás azonosítására készített egyedi, jól felismerhető “forma”. Elsődleges célja a többiekhez képesti megkülönböztetés, az össze nem téveszthető megjelölés, amely megkönnyíti a tájékozódást a piac szereplői között. Megtervezzük az elvárásainak megfelelő logot, akár több variációban is, hogy tudjon választani. A logot “felhasználáskész”, azaz elektronikus formában, a forrásfájl-lal együtt adjuk át.
 • nyomdakésszé tétel: ahhoz, hogy a meglévő grafikát jó minőségben le lehessen gyártani, 100%-ban jó, nyomdakész, vágójelekkel és kifutóval ellátott grafikai anyag szükséges. Amennyiben Ön nem rendelkezik ezzel, a meglévő grafikáját ki tudjuk egészíteni a szükséges elemekkel.
 • tördelés: kialakítjuk az oldal, ill. az oldalpár végső formáját a műszaki, technológiai és tartalmi szempontok figyelembevételével. Általában könyvek és újságok esetében szükséges elvégezni, de bármely több oldalas nyomdai termék tartalmazhat annyi szöveget, hogy szükséges legyen tördelni.

Gépkocsidekoráció elkészítése: általában reklámüzenet célba juttatása érdekében dekoráljuk részlegesen vagy teljes felületen a gépjárműveket. Többféle technológiával is állunk rendelkezésére:

 • plotterfóliás dekoráció: anyagában színezett műanyag fóliából különféle betűket és ábrákat tudunk kivágni, amit applikációs fólia segítségével tudunk felkasírozni az adott felületre. Általunk használt márkák: Oracal, Mactac, Avery. Előnye: a tartóssága (akár 7-8 év is), gyors kivitelezhetősége (nem kell várni a száradásra) és a kedvező ára (a legkedvezőbb árú dekorációs megoldás). Hátránya: meghatározott színű fóliákból lehet választani, ezért: színátmenetek ábrázolására nem alkalmas árnyékolások ábrázolására nem alkalmas.
 • matricás dekoráció: fehér színű műanyag, öntapadós fóliára nagyformátumú nyomtató segítségével betűket és ábrákat tudunk nyomtatni. Ezeket a tartósság és a karcolásvédelem érdekében matt vagy fényes, víztiszta laminálófóliával lamináljuk be, majd felragasztjuk a kívánt felületre. Előnye: színátmenetek és árnyékolások kivitelezésére is alkalmas bármilyen szín nyomtatható az arany, ezüst és neon színek kivételével (ilyen színű festékeket nem használunk) mindegyik matrica lehet egymástól teljesen különböző is. Hátránya: javasolt a legalább 8-12 órás száradási idő betartása.

Fóliafajták:

1D fólia: standard minőség, leginkább sík felületeken való használatra javasolt, általában 2-4 év élettartamú
2D fólia: prémium minőség, enyhén ívelt felületeken is használható, élettartama 3-6 év
3D fólia: prémium minőség, a vékonyabb kivitel miatt mindenféle ívelt felületen alkalmazható, ezáltal teljes autócsomagolásra is alkalmas
OneWayVision/perforált fólia: a lyukacsozottsága miatt a felmatricázott felület belülről átlátható, ezáltal kirakatokra és gépjárművek üvegfelületeire is használható, a kívülről való beláthatóságot erősen csökkenti a fólia.

Hostesspultok készítése, dekorálása: sorozatgyártott vagy egyedi kivitelben készítjük őket a megrendelő igényei alapján fából, fémből, műanyagból vagy papírból. Különféle formában és teherbírással alakítjuk ki őket, elsődlegesen az arculati elemek megjelenítését szem előtt tartva.

Hővédő fóliázás: speciális, többrétegű fólia felhelyezésével csökkentjük a helyiség hőterhelését, így vagy nem kell bekapcsolni a légkondícionálót vagy elég kisebb fokozaton használni minden fólia UV védelme 99,9%-os, ezáltal a helyiségben található tárgyak (pl. festmények, bútorok) kevésbé vesztik el a színüket az UV sugárzás miatta legtöbb fólia az üvegfelületek belső felére kerül felrakásra, de léteznek külső ragasztású fóliák is, amelyek a belülről nem megközelíthető ablakfelületek fóliázásához használhatóak. Előnye: sokféle fólia létezik, így mindenki az igénye/pénztárcája alapján tud választani a tükrös felületű fóliák exkluzivitás látványát keltik általában 3 féle tekercsméretben elérhetőek, ezáltal csökkenthető a keletkező hulladék mennyisége. 10 év garanciával telepíthetőek a tükrös felületű fóliák nappali fényviszonyok között a hővédelem mellett belátásvédelemmel is rendelkeznek. Hátránya: hideg időben nem telepíthető (az installáció során vizet használunk, hideg idő esetében nem tud elég gyorsan/jól kipárologni a maradék “technológiai víz”.

Hűtőmágnesek gyártása: 0,4 mm-es mágnesfóliára általában színesen nyomtatott műanyag matricát kasírozunk, melyet ezután formára vágunk. Ez a forma legtöbbször téglalap formájú, ezáltal kiválóan tudja helyettesíteni a hagyományos névjegykártyákat is.

Kiállítások dekorációja: Kiállítóként nagyon nagy a felelősségünk, hogy a megfelelő színvonalon mutassuk be cégünket a potenciális ügyfeleink felé. Tanácsot adunk, Tervezünk, Gyártunk, Installálunk… ahogyan Ön szeretné! Önnek profi termékei és szolgáltatási vannak. Ezek profi megjelenést érdemelnek meg. Ön jó a saját szakmájában, Mi pedig jók vagyunk a sajátunkban!
Mondja el, hogy mit szeretne, mi javaslatokat tárunk Ön elé, majd a kiválasztott megoldásokat megvalósítjuk!
-3D habbetűk
-grafikai tervezés
-emblémázott lufik
-emblémázott nyakpántok
-emblémázott ruházat
-irattartó mappák
-katalógusok
-kínálópultok
-megállítótáblák
-névjegykártyák
-névkitűzők
-padlómatricák
-plakátkeretek
-reklámajándékok
-reklámédességek
-roll-up-ok
-sajtófalak
-stand-dekorációk
-szórólapok
-szórólaptartók
-zászlók
-strandzászlók

Kirakatdekoráció készítése: a rendelkezésre álló felületeket részlegesen vagy teljes egészében dekoráljuk állandó vagy ideiglenes (pl. aktuális akció) jelleggel. 
Felhasználható technikák:
-plotterfóliás dekoráció: szövegek, akciók feltüntetése az üvegfelületen

-matricás dekoráció akár teljes felületen is
-perforált fóliás dekoráció: a lyukacsozottsága miatt a felmatricázott felület belülről átlátható, a kívülről való beláthatóságot erősen csökkenti a fólia, de az üzletből ki lehet látni a fólián keresztül is.

Laptartók, laptokok plexiből: általában LA4-A6-A5-A4 méretű szórólapok, nyomtatványok tárolására alkalmasak, asztali vagy fali kivitelben, 1 vagy több rekeszes felépítéssel. A technológiai adottságaink lehetővé teszik az egyedi kivitelű termékek legyártását is.

Léggömbök emblémázása: gumi léggömböket logozunk 1 vagy 2 oldalon, 1 vagy akár 5 színnel megnyomva. A logot körbenyomva is el tudjuk készíteni. A lufikhoz műanyag pálcát és luficsészét is kínálunk. A minimális emblémázási példányszám 100 db/kivitel (ennyi lufi van 1 csomagban). A leggyakrabban használt méret a 30 cm-es lufi.

Matricagyártás: papír vagy műanyag anyagra gyártjuk, négyzetes, kerek vagy bármilyen más formában. Méretben az akár 1 cm-es mérettől a 158 cm-es méretig vállalunk gyártást, akár 1 példányban is a több ezer példányos szériáig. A matricákat ragaszthatja üvegfelületre, műanyagra, jól előkészített fára, fémre, plexire, stb-re.

Mágnesfólia készítése: legnagyobb előnye, hogy fémfelületen a kívánt ideig meg tud tapadni, majd onnan nyom nélkül el lehet távolítani, majd vissza is lehet helyezni. Vastagsága 0,4-2 mm-es lehet, a vékonyabb hűtőmágnesnek, a vastagabb akár kamiondekorációra is alkalmas. Általában négyzetes vagy kerek, de más formájú is elkészíthető 1 vagy több példányos mennyiségben.

Megállítótábla gyártása: többféle kivitelben is készítjük

 • A” alakúra kinyitható műanyag tábla: mely teljes felületen matricázható nyomtatott vagy krétával írható felülettel, legnagyobb előnye a kedvező ára és a kis önsúlya.
 • „A” alakúra kinyitható, kipattintható keretű tábla: A0-A1-A2-B1-B2 méretű palkátok számára, átlátszó előlappal, alumíniumból; legnagyobb előnye a gyors plakátcsere lehetősége és a megállítótábla tartósság.
 • fából készült megállítótábla: tetszőleges méretben le tudjuk gyártani, általában krétás írható felülettel készül, de matricázható kivitelben.

Mesh háló nyomtatása: más néven építési háló. Igen dekoratív és látványos reklámfelület, amely általában építési állványokon kerül rögzítésre. A dekoráció anyaga pvc, az összfelület kb. 40%-a lyukacsozott, így a szél azon képes úgy átfújni, hogy ne sérüljön maga a dekoráció. A grafika nyomtatással kerül rá a hordozóra, a 160 cm széles háló-sávokat egymáshoz hegesztjük. A kész épületháló fémriglikkel kerül körbekarikázásra, ennek segítségével lehet felrögzíteni.

Molinó: közismertebb nevén reklámponyva, dekorponyva. Pvc ponyvát nyomtatunk, melyet körben a szélén visszahajtunk, majd azt a kért távolságban fém riglikkel felkarikázzuk.
Legnagyobb előnyei:
– a kedvező ára: a papírplakátot nem számolva a legkedvezőbb árú nagyméretű, nyomtatott reklámhordozó
– a gyors átfutási idő: akár 1 óra alatt elkészülhet
– a tartóssága: kültéren is több évig használható
– könnyen szállítható: feltekerve a nagyon hosszú molinó is könnyen szállítható
– könnyen tisztítható: mivel teljesen műanyag, így a kültéri használat okozta kosz is könnyen eltávolítható.

Munkaruházat emblémázása: pólók, kabátok, mellények, ingek, nadrágok, sapkák hatalmas méret és kivitelű választékban, emblémázással vagy emblémázás nélkül is. ha tudjuk, A létszám és a felhasználói igények alapján kidolgozzuk Önnek a hatékony, tartós, esztétikus ruházatot tartalmazó ajánlatunkat.

Névtartók készítése:
– asztali névtartók konferenciákra és nagylétszámú megbeszélésekre papírból, plexiből, fából vagy fémből,
– névkitűzők műanyagból, fémből, fából mágneses vagy biztosítótűs rögzítési lehetőséggel sztenderd vagy megszemélyesített kivitelben, akár emblémázva is.

Óriásplakát nyomtatása: A leggyakrabban előforduló méret az 503×248 cm-es méret. Általában kék hátú (blueback) plakátpapírra készül, amely emelt szintű UV és vízállósággal rendelkezik. A kapott grafikát 8 szegmensbe daraboljuk fel, így lehet felragasztani. Igény esetén a plakáthely foglalását és magát a ragasztást is elvégezzük.

Padlómatrica nyomtatása: hatásos beltéri reklámeszköz, melyet elsősorban bevásárlóközpontokban és áruházakban használnak megrendelőink. A nyomatot hagyományos, műanyag öntapadó fóliára kinyomtatjuk, majd körbevágás után felkasírozzuk a padlófelületre. Erre egy speciális, nagyon vastag, de áttetsző padló-laminátumot kasírozunk, amely tartósan megvédi a nyomatot a bevásárlókocsi-kerekek és a gyalogosok okozta sérülés-veszélytől. Akár 1  példányban is elkészíthető. Növeljük a hatékonyságát, ha a matricát közvetlenül a reklámozott termék vagy bolt előtti padlófelületre ragasztjuk fel.

Öntapadó fólia: papír vagy műanyag anyagra gyártjuk, négyzetes, kerek vagy bármilyen más formában. Méretben az akár 1 cm-es mérettől a 158 cm-es méretig vállalunk gyártást, akár 1 példányban is a több ezer példányos szériáig. A matricákat ragaszthatja üvegfelületre, műanyagra, jól előkészített fára, fémre, plexire, stb-re.

Pályázati táblák készítése: jelenleg a Széchenyi 2020 EU-s pályázatok tábláira van igény, melyeket előre meghatározott arculati elemek alapján gyártunk le A3-A2 vagy 300×150 cm-es méretben. A megrendelő igényeitől függően nem csak a táblákat gyártjuk le, a helyszíni kihelyezést is elvégezzük.

Perforált fólia nyomtatása: OneWayVision fóliaként is ismert, a kb. 40%-os lyukacsozottsága miatt a felmatricázott felület belülről is átlátható, ezáltal kirakatokra és gépjárművek üvegfelületeire is használható, a kívülről való beláthatóságot erősen csökkenti a fólia, ezért vagyonvédelmi funkciója is van.

Pénzvisszaadó tálcák gyártása: boltokban és ügyfélszolgálatokon használatos eszköz, amely általában víztiszta anyagból készül, hogy érvényesülhessen a reklámfelület is. Praktikus és hatékony promóciós eszköz is egyben.

Plakát nyomtatása: szinte minden esetben papírra készül, A3 mérettől. Általában szabványos papírméretekben  nyomtatjuk, de a technológiának köszönhetően szinte bármilyen méretben elkészíthető. Kis mennyiségben digitálisan, nagy mennyiségben ofszet technológiát használunk.

Plakátkeret alumíniumból: praktikus és impozáns is egyszerre. Kizárólag szabványméretben (A6-A5-A4-A3-A2-A1-A0-B2-B1 méret) elérhető, fali kivitelben, lekerekített vagy szögletes sarkokkal. A plakátkeret összes oldala kihajtható, majd az átlátszó védőborító kivétele után behelyezhető a plakát.

Plakátsín gyártása: alumíniumból vagy műanyagból készül, akár egyedi méretben is. Minden esetben a plakát alsó és felső felére erősítjük fel az egyedi méretre vágott plakátsíneket. A felső sín szolgál a felfüggesztésre, az alsó sín pedig lehúzza, illetve párhuzamosra állítja a plakátot.

Plasztikus betűk gyártása: speciális, lépésálló XPS lapokból kivágjuk a kért szöveget, formákat, logokat egy speciális gép segítségével, majd azt a kért színre festjük.

Előnye:
-igen dekoratív, főleg a 3-4 cm vastag anyagból készültek -a festése tartós, akár 10-15 év élettartamú is -újrafestéssel teljes körűen felújítható -a külső szín színkártya alapján kerül kikeverésre, így korlátlan alkalommal ismételhető meg az azonos szín

Hátránya:
-színátmenetek, árnyékok ábrázolására nem alkalmas

Plexi dobozok gyártása: tetszőleges méretben, félig nyitott vagy nyitható kivitelben készítjük, melyek használhatóak szavazatgyűjtő boxként, levelesládaként vagy dekoratív tároló dobozként.

Plotterfóliás dekoráció: anyagában színezett PVC fóliából vágunk szövegeket vagy figurákat. Az egyik legrégebbi technológia, mely során a tekercses alapanyagból vágógép segítségével vágjuk ki a kért grafikát.

Előnye:
-tartós, több éves (akár 10 év) élettartamú -a vágást követően akár azonnal feldekorálható, nincs további javasolt várakozási idő -az anyagában színezett fólia erős UV állósággal rendelkezik, éveken keresztül nem veszít a színéből -a fólia akár nyomtatható is: arany plotterfóliára lehet pl. fekete grafikát nyomtatni -részlegesen is pótolható: a dekoráció akár elemenként is cserélhető (pl. karosszéria-elem cseréjekor)

Hátránya:
-árnyalatok és színátmenetek ábrázolására nem alkalmas -nem létezik “bármilyen” színben, minden gyártónak létezik színskálája, amiből lehet választani -lehetőleg síma felületre kell dekorálni, a felületi egyenetlenségeket nem “szereti”

Ponyvamolinó: közismertebb nevén reklámponyva, dekorponyva. Pvc ponyvát nyomtatunk, melyet körben a szélén visszahajtunk, majd azt a kért távolságban fém riglikkel felkarikázzuk.

Legnagyobb előnyei:
– a kedvező ára: a papírplakátot nem számolva a legkedvezőbb árú nagyméretű, nyomtatott reklámhordozó
– a gyors átfutási idő: akár 1 óra alatt elkészülhet
– a tartóssága: kültéren is több évig használható
– könnyen szállítható: feltekerve a nagyon hosszú molinó is könnyen szállítható
– könnyen tisztítható: mivel teljesen műanyag, így a kültéri használat okozta kosz is könnyen eltávolítható

Prospektustartó plexiből: általában LA4-A6-A5-A4 méretű prospektusok tárolására alkalmasak, asztali vagy fali kivitelben, 1 vagy több rekeszes felépítéssel. A technológiai adottságaink lehetővé teszik az egyedi kivitelű termékek legyártását is.

Reklámajándékok emblémázása: olyan, hétköznap is használható tárgyak, amelyek kifejezetten olyan kivitelben készülnek, hogy azokat emblémázás segítségével az adott cég arculatára tudjunk szabni.
Legfontosabb fajtáik: pl.
emblémázott baseballsapka,
emblémázott bögre,
emblémázott esernyő,
emblémázott irattartó mappa,
emblémázott kulcstartó,
emblémázott óra,
emblémázott öngyújtó,
emblémázott pendrive,
emblémázott powerbank,
emblémázott toll, ceruza,
emblémázott ruházat

Reklámtáblák készítése: általában műanyag vagy fém felületre ráragasztjuk a kinyomtatott öntapadós fóliát vagy plottervágott szöveget, majd méretre vágjuk. Igény szerint plexi táblára vagy kompozit lemezre is készülhet a tábladekoráció.

Roll-up nyomtatása: 85×200 vagy 100×200 cm-es méretben készítjük, akár 24 órás átfutással.

Előnye: 
-gyorsan elkészül
-rendkívül látványos
-kialakításából adódóan könnyen hordozható és 1 személy által is kb. 2 perc alatt felállítható -a nyomat több alkalommal is kicserélhető -a nyomat speciális hordozóra készül, mivel műanyag, így tisztítható.
Hátránya:
-kültéri használata nem javasolt a könnyű súlya és nagy felülete miatt.

Sajtófal készítése: egy általában összecsukható vagy elemekre szedhető tartóvázból és magából a dekorációból álló “építmény”, mely a méretéből adódóan kiváló hátteret nyújt előadásokhoz vagy fotók készítéséhez. Többféle kivitelben, szinte tetszőleges méretben elkészíthető, a dekoráció a tartóváztól függetlenül cserélhető. Általában minimum 2 m magas és 3-5 m széles.

Sodronyos plakáttartók készítése: általában ingatlanközvetítő irodák kirakatába készülnek ezek az igen látványos megoldások. A6, A5 vagy A4 méretű plexi laptokokat függőlegesen rögzített drótkötelekre rögzítünk, így úgy néznek ki, mintha lebegnének a laptokokban lévő lapok. Mivel a sodronyok gyakorlatilag bármilyen térközzel elhelyezhetőek, így a laptokok elhelyezése és mennyisége teljesen az adott kirakatra szabható.

Strandzászló nyomtatása: egy feszítő szerkezetből és egy zászlóanyagból készült nyomatból álló megoldás, melyet általában a földbe szúrva használnak.
Előnye:
-a szövet cserélhető, ezáltal az adott szerkezet tetszőleges számú nyomathoz használható -többféle talppal is használható:
leszúrható tüske, földes talajhoz
– nehéz fém-négyszög beltéri használathoz
vízzel tölthető talp kültéri használathoz
– rotoros talp a 360 fokos mozgathatóság érdekében széthajtható X talp kemény talajon lévő használathoz
-többféle méretben elérhető, 2-5 m-es magasságban.
Hátránya:
-az állandó mozgás miatt a szöveg nem mindig olvasható maradéktalanul.

Szórólaptartók plexiből való készítése: általában LA4-A6-A5-A4 méretű szórólapok tárolására alkalmasak, asztali vagy fali kivitelben, 1 vagy több rekeszes felépítéssel. A technológiai adottságaink lehetővé teszik az egyedi kivitelű termékek legyártását is.

Üzletdekoráció: a rendelkezésre álló külső és belső felületekre, padlóra, bútorokra, falfelületre dekorálunk. A kivitelezést megelőző helyszíni felmérést és a grafikai tervezést is vállaljuk.
Felhasználhatóak:
-reklámtáblák
-plasztikus betűs dekoráció
-ablakfóliázás
-padlómatricák
-világító táblák
-faldekoráció

Világítótábla gyártása: általában teljes elülső felületén nyomtatott dekorációs kivitelben készül, fém vagy műanyag hátlappal, alu profilból, melyet a kívánt szintre festünk. A belső világítás általában LED-es, a legtöbb esetben kültéri transzformátorokkal és alkonykapcsolókkal ellátva. A maximális szélessége általában 3 m-es, mert ekkora a legszélesebb plexi lemez is. Ha ettől szélesebb táblára van szüksége, feszített ponyvás kivitelt ajánlunk. Igény esetén a kiszállítást és a helyszíni felszerelést is vállaljuk.

X-banner: egy műanyag, összehajtható szerkezetből és egy, a 4 sarkán fémkarikával ellátott nyomatból áll, melyet leginkább roll-up helyettesítőként használnak. Egy szerkezethez több nyomat is tartozhat, így kedvező áron használhatunk többféle témájú dekorációt.
-gyorsan elkészül
-rendkívül látványos
-kialakításából adódóan könnyen hordozható és 1 személy által is kb. 2 perc alatt felállítható
-a nyomat több alkalommal is kicserélhető
-a nyomat speciális hordozóra készül, mivel műanyag, így tisztítható.
Hátránya:
-kültéri használata nem javasolt a könnyű súlya és nagy felülete miatt.

Zászló nyomtatása: anyaga legtöbbször hurkolt poliészter, ekkor 1 oldalon digitálisan nyomjuk, a nyomat a másik oldalon is látszódik. A drágább zászlókat selyem anyagból készítjük. A zászló szinte tetszőleges méretben elkészíthető, az anyagok egymáshoz való illesztése és összevarrása segítségével.
Konfekcionálása történhet:
-fémkarikázás
-zsebes kialakítás
-karabíneres kialakítás drótkötélhez való rögzítéshez

Zászlófűzér gyártása: általában háromszög vagy négyzet alakú kis zászlókat húzunk fel egymás mellé egy hosszabb kötélre. A legtöbbször leginkább figyelemfelhívó szerepe van az állandó, szél miatti mozgása miatt. A zászlócskák egyenként is cserélhetőek, illetve sorrendjük szabadon variálható.

WEB

Teljes körű szolgáltatással állunk minden kedves Megrendelőnk szolgálatára, többek között az alábbiakkal:

tanácsadás • grafikai tervezés • gyártás • kiszállítás

Weboldalad ne azért legyen,
mert másnak van,
neked pedig még nincs…
…hanem azért,
hogy az neked PÉNZT termeljen!!!

Egy
JÓL KIALAKÍTOTT,
NAPRAKÉSZ,
AKTUÁLIS,
INFORMATÍV
weboldal:
-non-stop ügyfélszolgálatként működik,
-az érdeklődőből vásárlót csinál,
-megkönnyíti a vásárlás folyamatát,
-jó híredet kelti,
-nyereséget termel!

Ha ilyet szeretnél, írj egy e-mailt: info@honlapotszeretnek.hu

Amiben a rendelkezésedre állunk:
-weboldalak elkészítése
-domain-tanácsadás
-tárhely és domain foglalás
-régi weboldalak felfrissítése
-weboldalak optimalizálása
-weboldalak szövegírása
-AdWords/GoogleAds szolgáltatás

Várjuk, e-mail-edet: info@honlapotszeretnek.hu

PONYVA

Teljes körű szolgáltatással állunk minden kedves Megrendelőnk szolgálatára, többek között az alábbiakkal:

tanácsadás • grafikai tervezés • gyártás • kiszállítás

Ponyvakészítés és javítás

A ponyvás megrendeléseket elsősorban üvegszál-erősítésű ponyvából készítjük, mely -rendkívül strapabíró a magas szakítószilárdsága miatt -többféle színben (piros, narancs, citrom, zöld, fekete, fehér, kék, szürke, ezüst, bézs, bordó) elérhető -sérülései, szakadásai saját anyagával általában megjavíthatóak -magas UV állóságú (ipari környezetben is több év, magánfelhasználóknál akár több évtizeden keresztül is) -relatíve kis súllyal rendelkezik (1 m2 ponyva 380-900 gr súlyú, az anyag összetételétől függően) -víz-záró tulajdonságú, tehát nem ázik át, nem engedi át a vizet -a téli-nyári hőingadozást kis mértékű méretváltozással követi.

Ha vagyontárgyait meg kívánja óvni
-a széltől
-a csapadéktól
-a napsugárzás okozta károktól, illetve a -kíváncsi szemektől, készíttessen egyedi kivitelű ponyvát velünk!

Ponyvából többek között az alábbiak készíthetőek el:
-árnyékolók
-árusító pavilonok
-autótakaró ponyvák
-birkózó szőnyegek
-cirkuszi sátor
-előtető ponyva
-esővédő ponyva
-garázs-sátor
-géptakaró ponyva
-hajótakaró ponyva
-haszongépjármű-ponyva
-hőálló ponyva
-ipari sátor
-járműponyva
-kamionponyva
-katonai sátor
-kempingsátor
-kerti ülőgarnitúra takaró
-lágyfalú konténerek
-lakókocsi elősátor
-medence bélés
-medencetakaró ponyva
-mobil ponyvagarázs
-molinó
-motortakaró ponyva
-napernyő
-party-sátor
-pick-up ponyva
-platós ponyvás felépítmény
-raktársátor
-reklámponyva
-sátor
-sík takaróponyva
-szélfogó oldalponyva
-takaróponyva
-tehergépjármű-ponyva
-teniszsátor
-térelválasztó -tetőponyva
-utánfutóponyva

Szolgáltatásaink:
– egyedi elképzelések megvalósítása
– ponyvajavítás akár az Ön telephelyén is
– ponyvakellékek értékesítése
– ponyvatartó szerkezetek készítése

Scroll to top
Call Now ButtonHívjon most